Laatste nieuws over Netflix

The CW haalt bezem er doorheen: Dynasty nu ook gecanceld

Dynasty zal na vijf seizoenen gaan stoppen. De serie is namelijk door The CW gecanceld. Dit is het lot dat momenteel erg veel series van The CW ondergaat. Het huis van onder meer de Arrowverse-series, Riverdale en dus Dynasty gaat een nieuwe koers varen. Het gevolg is dat veel series worden geschrapt.

Legends of Tomorrow

De afgelopen weken moeten er veel series aan geloven. Het gros is niet te zien op Netflix, maar dat is wel het geval voor Legends of Tomorrow. Riverdale en The Flash zullen komend seizoen nog wel te zien blijven. Of deze reeksen wel nog een lang leven beschoren zijn valt te bezien. Het stopzetten van Dynasty komt namelijk ook als een behoorlijke verrassing.

Iconische reboot

De iconische serie uit het verleden kreeg een reboot en ook deze deed het goed. Netflix wist vanaf de start een deal te sluiten dat de afleveringen direct op de streamingdienst verschenen. Eerst een paar dagen na de aflevering in de Verenigde Staten. De laatste seizoenen direct zodra deze in Amerika was afgerond. Voor de Carringtons gaat het nu echter stoppen. De serie zal na het huidige vijfde seizoen niet meer verder gaan.

Verhaal wordt afgerond

Een geluk bij een ongeluk is dat de opnames nog niet zijn afgerond. Elizabeth Gillies – Fallon Carrington in Dynasty – laat namelijk via Instagram weten dat er nog zes afleveringen moeten worden opgenomen. Dit geeft de makers de kans om het verhaal goed af te ronden, zodat de kijkers niet achterblijven met cliffhangers. Dynasty is in Nederland telkens wanneer een seizoen wordt gedropt een kijkcijferhit. Dat zal dus nog maar één keer het geval zijn als vermoedelijk dit najaar het vijfde seizoen verschijnt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?