Laatste nieuws over Netflix

The Dark Crystal: Age of Resistance heeft releasedatum + trailer

Naar The Dark Crystal: Age of Resistance wordt reikhalzend uitgekeken. Netflix heeft de releasedatum en de eerste beelden van de reeks vrijgegeven. De prequel van The Dark Crystal zal vanaf 30 augustus te zien zijn op de streamingdienst. De trailer is twee weken voor de release ook vrijgegeven.

Jim Henson

In 1982 verscheen The Dark Crystal. De film van director Jim Henson is sinds kort ook te zien op Netflix. Nu is het dus wachten op de prequel van dit verhaal, dat in een serie is gegoten. ‘Als de duisternis valt, gaat de reis van start. Ga met drie Gelfling-helden mee op een epische zoektocht om hun wereld te redden’, zo luidt de begeleidende tekst bij de eerste beelden van The Dark Crystal: Age of Resistance.

The Dark Crystal: Age of Resistance

Jim Henson was voor zijn dood in 1990 verantwoordelijk voor de poppen in onder meer The Muppets en Fraggle Rock. The Dark Crystal was dan ook zijn eigen kindje waar hij de meest complexe poppen maakte. Het fantasyverhaal speelt zich af in Thra en in de nieuwe serie Age of Resistance worden drie Gelfrings gevolgd, namelijk Rian, Brea en Deet. De eerste beelden maken duidelijk hoe fraai het geworden is en ook dat de stemmen nu al in het Nederlands zijn ingesproken.

Bekijk de eerste beelden van The Dark Crystal: Age of Resistance

Bekijk de trailer van The Dark Crystal: Age of Resistance

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?