Laatste nieuws over Netflix

The Dark Crystal maakt comeback op Netflix

Netflix heeft The Dark Crystal: Age of Resistance aangekondigd. The Dark Crystal was in de jaren tachtig zeer populair en maakt tientallen later dus een comeback, met dank aan de streamingdienst. De opnames moeten nog van start gaan.

Jim Henson en Brian Found

Voor de opnames worden locaties in het Verenigd Koninkrijk gebruikt. De fantasierijke wezens zijn net als de film The Dark Crystal uit 1982 gecreëerd door Jim Henson en Brian Found. Henson werd vorige eeuw wereldberoemd door de Muppet Show, hij bedacht deze poppen.

The Dark Crystal: Age of Resistance op Netflix

Netflix besloot dus om The Dark Crystal nieuw leven in te blazen. De serie zal vermoedelijk in 2018 verschijnen en het verhaal speelt zich in de jaren voor de film The Dark Crystal uit 1982 af. Er wordt een gloed nieuw avontuur getoond en we gaan terug naar de wereld van Thra. Wanneer drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis ontdekken, beginnen ze aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.

Hoewel we dus nog enige tijd op de release van The Dark Crystal: Age of Resistance zullen moeten wachten, kunnen we wel alvast kijken naar de eerste beelden van de nieuwe Netflix Original Serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?