Laatste nieuws over Netflix

The Diplomat razendsnel verlengd voor tweede seizoen

Bijgekomen van de cliffhanger van The Diplomat? Geen zorgen, want er gaan antwoorden komen! De serie is namelijk door Netflix razendsnel verlengd. Waar de meeste series een week of zes moeten wachten voor er een goed beeld is van de kijkcijfers, heeft Netflix er nu hoog tempo in. Net zoals bij The Night Agent heeft de streamer binnen twee weken groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Uitmuntende kijkcijfers

Zo mag seriemaker Debora Cahn, eerder ook schrijver en uitvoerend producent van Homeland, verder met het verhaal. Keri Russell keert uiteraard terug als hoofdrolspeelster in de politieke thriller. Op 20 april debuteerde The Diplomat op Netflix en wist scoorde direct uitmuntend. In de eerste week werd er al 57 miljoen euro van de serie gekeken en werd in 86 landen de top-10 bereikt.

Politieke spel is direct op de wagen

Kate Wyler (gespeeld door Keri Russell) wil het liefst naar Kabul, ze wordt echter naar Londen gestuurd om daar als ambassadeur aan de slag te gaan. Een baan waar ze niet heel warm van wordt, vooral niet door alle ceremoniële activiteiten. Maar daar komt weinig van zodra er voor de Iraanse kust een Brits vliegdekschip ontploft. Het politieke spel is direct op de wagen, waar Kate haar stinkende best moet doen om alles in veilige banen te leiden. Seizoen 2 van The Diplomat is nu aangekondigd, wanneer we deze kunnen verwachten is nog niet bekend. Dit zal echter op z’n vroegst medio 2024 zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?