Laatste nieuws over Netflix Trailers

The Do-Over: Officiële trailer

The Do Over Netflix
Netflix Original film The Do-Over wordt het tweede spektakelstuk van Adam Sander, in opdracht van de streamingdienst. Uiteraard is The Do-Over, in navolging van The Ridiculous 6, ook een komedie geworden. Adam Sandler heeft zichzelf één van de hoofdrollen toebedeeld. Ook David Spade (8 Simple Rules, Rules of Engagement) heeft een hoofdrol gekregen. De eerste beelden van de komedie zijn nu te zien.

Charlie (Spade) is manager van een bank, in een supermarkt. Hij verafschuwt het leven dat hij leidt. Zijn baan, zijn vrouw, haar kinderen. Charlie wordt er droevig van en snakt naar een impuls en die krijgt hij ook. Hij loopt zijn jeugdvriend Max Kessler (Sandler) na jaren weer eens tegen het lijf. Max vertelt Charlie dat hij bij de FBI werkt, om vervolgens een joint op te steken. Max biedt wat Charlie zo graag wil: avontuur, een nieuw leven. Gretig trekt Charlie zich aan Max op en is te ongelukkig om te bedenken dat er ook een keerzijde is.

Dood in scène gezet

Want die keerzijde is er. Omdat Charlie dit leven wel bevalt besluit Max hun dood in scène te zetten.De hel breekt uit en dan dringt het tot Charlie door dat dit leven misschien wel te extreem voor hem is. Maar inmiddels is er al lang geen weg meer terug en begint het nieuwe krankzinnige leven pas echt voor Charlie en Max. Bekijk hieronder de eerste beelden van The Do-Over. De film is vanaf 27 mei exclusief te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?