Laatste nieuws over Netflix

The Fall seizoen 4 in aantocht? “Keert op een dag terug”

Verrassend nieuws naar aanleiding van een interview van Variety met Gillian Anderson. Er zouden namelijk gesprekken gevoerd worden over een mogelijk vierde seizoen van The Fall. Dat zou betekenen dat de misdaadserie die in 2016 ten einde leek te komen na drie seizoenen nu toch terugkeert voor een vierde seizoen. In Nederland kunnen we de drie seizoenen van The Fall bekijken op Netflix.

Let op: dit artikel bevat grote spoilers als je The Fall nog niet hebt gezien

Gesprekken in volle gang

Gillian Anderson en Elisabeth Moss kwamen samen voor een interview. Anderson vraagt aan Moss welke rol zij graag nog eens zou willen spelen. Daarna beantwoordt Anderson die vraag zelf: “Ik denk waarschijnlijk The Fall (Stella Gibson) en dat is iets waar we over in gesprek zijn. Zelfs na het eindigen van de drie seizoenen, spraken we over het feit dat de serie op een dag mogelijk terug zou keren. Misschien op dezelfde manier dat ‘Prime Suspect’ terugkwam. Er waren enorme pauzes tussen hun seizoenen. Onze schrijver Allan Cubitt is klaar om er weer in te duiken en het opnieuw te bekijken”, verklapte Anderson, die ook bekend is van onder meer The X-Files.

Jamie Dornan

Wie de drie seizoenen van The Fall heeft bekeken, heeft gezien dat het einde van het derde seizoen van The Fall ook het afscheid van Paul Spector (Jamie Dornan) betekende. Schrijver Cubitt liet na zijn dood al de deur op een kiertje staan voor een mogelijk vervolg. In 2016 vertelde zij: “Ik heb wat gedachten. Maar ik ben ook heel enthousiast om andere dingen te doen, dus het zal niet meteen zijn.” Nu zowel Cubitt als Anderson weer openstaan om verder te gaan met de serie, zou The Fall maar zo terug kunnen keren voor een vierde seizoen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?