Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum van The Flash seizoen 5 op Netflix nu ook bekend

De releasedatum van The Flash seizoen 5 op Netflix ligt vast. De eerste aflevering van het vijfde deel is vanaf donderdag 11 oktober te zien bij de streamingdienst en daarmee is er wederom een serie van The CW toegevoegd aan de lijst van series waarvan de startdatum bekend is.

Klik hier om te zien welke titels er in oktober op Netflix verschijnen

Andere series van The CW

De afgelopen weken sijpelden de startdata van Riverdale, Black Lightning en gisteren Dynasty al naar buiten. Riverdale zal net als The Flash op iedere donderdag te zien zijn, terwijl Black Lightning staat ingepland voor de dinsdagen en Dynasty op zaterdag.

The Flash seizoen 5 begint op Netflix Nederland

The Flash seizoen 5 begint op 11 oktober bij Netflix in Nederland en daarmee is het de eerste serie uit het Arrowverse waarvan de startdatum vastligt. Ook van de andere series Arrow, Supergirl en Legends of Tomorrow wordt verwacht dat deze wekelijks te volgen zijn bij Netflix, maar hiervan is de releasedatum momenteel nog niet vastgesteld. Voor The Flash seizoen 5 is dat wel het geval en dat is goed nieuws. Pas sinds het vorige seizoen is de populaire crossoverserie namelijk wekelijks te volgen bij Netflix, terwijl bijvoorbeeld Arrow al langere tijd wekelijks te volgen is.

De verwachting was al langer dat The Flash seizoen 5 in Nederland bij Netflix zou starten op 11 oktober, omdat de releasedatum van The Flash seizoen 5 in Amerika bij The CW al langer bekend was. The Flash komt in Nederland wel op een andere dag terecht, ten opzichte van het vierde seizoen. Toen waren we er aan gewend geraakt dat nieuwe afleveringen volgden op iedere woensdag. Nu is donderdag dus de dag waarop nieuwe afleveringen van The Flash verwacht mogen worden.

Nieuwe afleveringen

We kunnen weer lang genieten van The Flash, want seizoen 5 bestaat uit maar liefst 23 afleveringen, even veel als het vorige seizoen. Dat houdt dus ook in dat er 23 weken lang afleveringen van The Flash verschijnen en dus ook tot ver in 2019 doorloopt!

Bekijk hieronder de trailer van The Flash seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?