Laatste nieuws over Netflix

The Flash stopt; Arrowverse originals allemaal verdwenen

The Flash stopt. De serie zal komend jaar een negende seizoen krijgen, zoals al eerder door The CW aangekondigd. Nu blijkt echter dat dit het finaleseizoen zal zijn. Er komen nog dertien afleveringen van de flitsende superheld, daarna is het gedaan.

Negen seizoenen in vliegende vaart

In 2012 begon The Flash en groeide al snel uit tot één van de meest geliefde DC-series. In navolging van Arrow maakte The Flash onderdeel uit van Arrowverse, waar langzaam een einde aan gaat komen. The CW en Warner Bros heeft nu namelijk laten weten dat in 2023 de laatste dertien afleveringen zullen komen. Waarom het aantal afleveringen is teruggeschroefd ten opzichte van de vorige seizoenen is niet duidelijk. De makers krijgen in ieder geval de kans om een afgerond verhaal te presenteren.

Arrowverse tot een einde

Met het stoppen van The Flash lijkt er ook een einde te komen aan de Arrowverse. Dit begon met Arrow, waarna al snel The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow volgden. Arrow stopte er als eerste mee, waarna het afgelopen tv-seizoen Supergirl de laatste afleveringen zag verschijnen. Legends of Tomorrow werd recent gecanceld en nu volgt dus ook The Flash. Deze series vormden samen ook heel wat crossovers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?