Laatste nieuws over Netflix Trailers

The Fundamentals of Caring: Officiële trailer

The Fundamentals of Caring Netflix
Het is alweer bijna tijd voor de volgende Netflix Original Film. The Fundamentals of Caring is een komische dramafilm van Rob Burnett, met een aantal bekende acteurs. Zo prijkt onder andere de naam van Selena Gomez, Paul Rudd, Jennifer Ehle en Craig Roebrts. The Fundamentals of Caring is vanaf vrijdag 24 juni alleen op Netflix te zien.

In The Fundamentals of Caring gaat de gepensioneerde schrijver Ben op zoek naar een nieuwe carrière. Hij gaat iets totaal anders doen en wordt opgeleid tot verzorger. Trevor is zijn eerste klant en het wordt gelijk een moeilijke job. Trevor is achttien jaar oud en zit vanwege spierdystrofie in een rolstoel. Mede door zijn verlamming is Trevor in zichzelf gekeerd en staat voor maar weinig dingen open. Bovendien is zijn humor nogal cynisch van aard. De start van Ben is stroef, terwijl hij zelf ook niet goed in zijn vel zit. Hij is nog steeds niet over de breuk met zijn voormalige vriendin heen.

Roadtrip

Trevor kan zich niet voorstellen dat hij het leven ooit nog zal waarderen. Als Ben aan Trevor vraagt wat hij het liefste zou doen als hij gezond zou zijn komt de puber met een opmerkelijke kaart van Amerika. Het is een kaart met de dufste attracties in het land. Ben trekt vervolgens het hele land door met Trevor en tijdens de roadtrip leren ze meerdere mensen kennen en wordt Trevor zelfs voor het eerst in zijn leven verliefd. Tijdens de roadtrip ontstaan er hechte vriendschappen en leert Trevor de mooie kant van het leven. Bekijk hieronder de trailer van The Fundamentals of Caring, de film die zorgt voor een lach en een traan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?