Laatste nieuws over Netflix

The Good Place krijgt een vierde seizoen

The Good Place seizoen 3 Netflix

The Good Place zal ook volgend jaar winter te zien zijn. De komedieserie is namelijk verlengd voor een vierde seizoen. Dit nieuws heeft NBC bekendgemaakt, de zender in de Verenigde Staten die de rechten in handen heeft. Netflix streamt de serie wereldwijd.

Halverwege derde seizoen

Momenteel ligt halverwege het derde seizoen The Good Place stil – het uitzendschema – en wordt in januari terugverwacht. NBC is echter al overtuigd van het aanhoudende succes van de komedieserie, waardoor er een vierde seizoen is besteld. De enige vraag die nog open ligt is hoeveel afleveringen er gemaakt zullen worden. De eerste drie seizoenen bestaan allemaal uit dertien episodes, voor het vierde seizoen moet NBC hierover nog een besluit nemen.

Kans op Emmy Awards

The Good Place wordt gezien als één van de beste komedieseries van de afgelopen jaren, vooral door de zeer verrassende plotwendingen en de diepere boodschappen die in alle afleveringen verwerkt zijn. Producer Michael Schur, eerder ook verantwoordelijk voor Brooklyn Nine-Nine, werkt met Ted Danson, Kristen bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto en D’Arcy Carden. Danson is genomineerd voor een Emmy als beste acteur in een komedieserie, terwijl Maya Rudolph kans maakt op een Emmy als beste gastrol in een komedieserie. Zij was in het tweede seizoen Rechter Gen.

The Good Place seizoen 4

The Good Place speelt zich in het hiernamaals af, want alle hoofdrolspelers zijn overleden. Ze zijn naar The Good Place gestuurd, een variant op de hemel. Maar horen ze daar wel echt thuis? Het brengt je op een waanzinnige tocht, waarbij je regelmatig volkomen verrast zal worden. NBC laat dan ook vol trots in de persverklaring weten dat The Good Place dit seizoen het hoogst opgeleide publiek heeft van iedere primetime serie in de Verenigde Staten. Het vierde seizoen van The Good Place wordt in het najaar van 2019 verwacht.