Laatste nieuws over Netflix Uitzendschema

The Good Place ligt stil tot januari

Het tweede seizoen van The Good Place is halverwege en daardoor is er vanaf deze week een feestdagenbreak. Voor deze sitcom is deze onderbreking wel lang, want de serie van NBC – die bij ons te zien is op Netflix – gaat pas in de eerste week van januari pas weer verder.

Spel begint opnieuw in The Good Place

Na het bizarre en tevens geniale slot van het eerste seizoen van The Good Place is in de tweede campagne alles weer opnieuw begonnen, met nog altijd Eleanor (Kristen Bell), Tahani, Chidi en Jianyu als nieuwelingen in The Good Place met Michael (Ted Danson) als ‘burgemeester’ van het dorp en Janet als de menselijke robothulp. In het tweede seizoen is de focus ook meer gericht op de problemen van Michael en Janet. Dit zorgt voor een vernieuwde dynamiek.

Snelle en lange break op NBC

Het tweede seizoen van The Good Place kent net zoals de eerste campagne dertien afleveringen. Inmiddels zijn er zeven afleveringen verschenen en is NBC al toe aan de break die samen valt met de feestdagen. Op de achtste aflevering moeten we dan ook wachten tot begin januari. NBC zal deze op 4 januari in de Verenigde Staten gaan uitzenden. Netflix voegt iedere episode de volgende dag al toe aan het aanbod, dus op 5 januari kunnen wij de achtste aflevering verwachten.

Tips om de break door te komen!

Ben je fan van The Good Place? Dan zou je ook eens kunnen kijken naar Brooklyn Nine-Nine. Deze sitcom is eveneens bedacht door Michael Schur. Hoofdrolspeelster Kristen Bell is op Netflix eveneens te zien in de film The Lifeguard.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?