Laatste nieuws over Netflix

The Good Place seizoen 3 besteld tijdens midseason break

Momenteel ligt The Good Place even stil op Netflix, maar voor de fans is er toch goed nieuws. The Good Place seizoen 3 is namelijk besteld door NBC, de opdrachtgever van de serie. Het derde seizoen moet in het najaar van 2018 beginnen.

Kristen Bell en Ted Danson

De acteurs Kristen Bell en Ted Danson maken The Good Place. Bell speelt Eleanor Shellstrop en is onterecht in The Good Place terechtgekomen. Ted Danson is ‘burgemeester’ van The Good Place en moet alles in goede banen zien te leiden.

The Good Place seizoen 3 op Netflix

Ook in The Good Place seizoen 3 zullen Kristen Bell en Ted Danson weer te zien zijn. Momenteel is het tweede seizoen van de komische serie nog aan de gang. Vanwege een midseason break zijn er nu geen afleveringen, die worden begin volgend jaar weer hervat. The Good Place is een serie van NBC, maar Netflix bemachtigde de streamingdiensten voor buiten Amerika. Zo is het mogelijk dat The Good Place in Nederland via Netflix gevolgd kan worden, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Als de deal tussen NBC en Netflix stand houdt, dan is The Good Place seizoen 3 vanaf het najaar 2018 ook weer via Netflix te volgen in Nederland. Het is namelijk de bedoeling dat het nieuwe seizoen dan van start gaan. Dat komt overeen met de eerste twee seizoenen. Beide seizoenen begonnen namelijk eind september en ook voor The Good Place seizoen 3 is het dus aannemelijk als startmaand.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?