Laatste nieuws over Netflix

The Good Place seizoen 3 weer wekelijks op Netflix te zien

The Good Place seizoen 3 Netflix

The Good Place seizoen 3 start op Netflix binnenkort. Net als de voorgaande seizoenen zal de streamingdienst wekelijks afleveringen van deze geliefde komedieserie mogen tonen, te beginnen op vrijdag 28 september.

Kristen Bell

In The Good Place zien we Kristen Bell in de hoofdrol. De actrice speelt in de serie Eleanor Shellstrop, maar natuurlijk kennen we haar stem ook van Frozen. Daarnaast speelde ze ook de hoofdrol in de onlangs uitgekomen Netflix-film Like Father.

The Good Place seizoen 3 op Netflix

Wanneer The Good Place seizoen 3 op Netflix te volgen is, is nu eindelijk bekend. In Nederland start het nieuwe seizoen op 28 september. Bell keert dan natuurlijk weer terug in de rol van Eleanor en ook de andere hoofdrolspelers zullen er weer bij zijn. Dat betekent dat we dus ook Ted Danson (als Michael), Manny Jacinto (als Jason) en Jameela Jamil (als Tahani) weer terug zullen zien. Vanaf 28 september is het vervolgens wekelijks raak op Netflix, met steeds een nieuwe aflevering.

Midseason break

The Good Place seizoen 3 bestaat uit dertien afleveringen en dat zijn er net zoveel als seizoen 1. Het tweede seizoen telde één aflevering minder, namelijk twaalf. Vermoedelijk zal het derde seizoen halverwege voor een paar maanden onderbroken worden. Vorig jaar gebeurde dat na zes afleveringen, vanwege de midseason break. Tijdens die break werd vorig jaar overigens het derde seizoen van The Good Place besteld, dus voor de fans hoeft het niet altijd een saaie periode te betekenen. Wanneer The Good Place seizoen 3 tijdelijk wordt stilgelegd is nu nog niet bekend, maar zal vermoedelijk wederom na een aflevering of zes zijn. Dan zitten we vermoedelijk in november en wordt de draad begin 2019 weer opgepakt.

Comic Con 2018

De cast van The Good Place besprak seizoen 3 tijdens Comic Con 2018. Een groot deel van de cast was in juli afgereisd naar San Diego om daar te praten over het aanstaande derde seizoen. TV Line sprak met de cast en dat gesprek is hieronder te bekijken.