Trailers

The Haunting of Bly Manor in oktober met heftige trailer

De officiële aankondiging van The Haunting of Bly Manor is een feit. Richting Halloween kunnen we ons opmaken voor een stukje huiveringwekkende televisie, want deze horrorserie staat gepland voor 9 oktober. Het is het tweede deel in The Haunting-reeks.

The Haunting

Twee jaar geleden verscheen The Haunting of Hill House. De horrorserie met onder meer Michiel Huisman was een doorslaand succes, maar wel een afgerond verhaal. Er werd eerst gesproken over een vervolg, maar Netflix kwam met een betere oplossing. Onder de titel The Haunting zal een anthologieserie verschijnen, zoals bijvoorbeeld American Horror Story en Fargo. Ieder seizoen is een los verhaal, maar wel compleet in dezelfde lijn.

The Haunting of Bly Manor

Het tweede seizoen is nu dan ook The Haunting of Bly Manor, waarvan de eerste teaser is gelanceerd. Het verhaal beslaat negen afleveringen en de productie was opnieuw in handen van Mike Flanagan en Trevor Macy. Het verhaal speelt zich af in de jaren’80 van de vorige eeuw in Engeland. Een jonge Amerikaanse nanny (Victoria Pedretti) moet voor de weeskinderen van Henry Wingrave zorgen. Ze verhuist naar Bly Manor, maar ondekt al snel dat niet alles is zoals het in eerste instantie lijkt. Al is het alleen al omdat de au pair van de kinderen aan een tragische dood stierf. Wat zijn de geheimen van Bly Manor?

De trailer van The Haunting of Bly Manor

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?