Laatste nieuws over Netflix

The Haunting of Hill House én Bly Manor krijgt voorlopig geen opvolger

Er komt voorlopig geen derde reeks van The Haunting. Door het grote succes van The Haunting of Hill House werd er besloten een vervolg te maken. De opzet werd een anthologie reeks, zoals bijvoorbeeld American Horror Story en Fargo. Vooralsnog blijft het echter bij twee verhalen.

The Haunting

Dit nieuws heeft Mike Flanagan, de bedenker en maker van de serie, naar buiten gebracht. Hij kreeg van fans vragen op Twitter en gaf eerlijk antwoord dat er voorlopig geen derde verhaal zal worden gemaakt. Dit wil niet zeggen dat er nooit een nieuw verhaal van The Haunting gemaakt zal worden, maar niet in 2021. Doordat het telkens losse verhalen zijn is dit een stuk makkelijker, want op een later moment kan met een nieuwe cast een nieuw spookverhaal gebouwd worden.

Midnight Mass

Ondertussen is Flanagan druk met andere projecten voor Netflix. “Op dit moment ligt mijn focus op andere projecten voor zowel 2021 als daarna. Als er iets zal gaan veranderen ten aanzien van The Haunting laat ik dat direct weten.” Voor Netflix werkt Flanagan momenteel aan Midnight Mass en The Midnight Club. Deze twee series zijn volop in productie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?