Laatste nieuws over Netflix

The Haunting of Hill House met Huisman heeft releasedatum

Netflix heeft The Haunting of Hill House met Michiel Huisman in de hoofdrol aangekondigd voor 12 oktober. Dat Huisman in deze horrorserie zou spelen was al langer bekend, maar nu kan er dus afgeteld worden naar de release.

Shirley Jackson

The Haunting of Hill House zal gebaseerd zijn op het gelijknamige boek van schrijfster Shirley Jackson. De Amerikaanse bracht dit boek in 1959 uit en stond bekend om haar schrijfstijl met veel aandacht voor horror. In de Netflix Original The Haunting of Hill House wordt dit verhaal dus verfilmd.

The Haunting of Hill House op Netflix

The Haunting of Hill House is op Netflix te zien vanaf 12 oktober. Er zijn tien afleveringen opgenomen en deze zijn allemaal beschikbaar vanaf 12 oktober. Voor Nederlanders is deze serie er zeker één om in de gaten te houden, omdat de hoofdrol is weggelegd voor de Nederlander Michiel Huisman. Na Game of Thrones zal hij dus wederom te zien zijn in een serie en wel in The Haunting of Hill House. Deze horrorserie gaat over een een groep broers en zussen die als kinderen opgroeide in een huis dat in de jaren daarna bekend zou worden als het meest beroemde spookhuis van het land.

De broers en zussen keren terug naar het huis waar zij opgroeiden na een tragedie. Ze willen de geesten uit het verleden confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House.

Michiel Huisman

Michiel Huisman zal dus één van de hoofdrollen bekleden in The Haunting of Hill House. Hij wordt vergezeld door Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard. Huisman maakte in Nederland naam door rollen te spelen in Costa!, Phileine zegt sorry en De co-assistent. Hij maakte vervolgens de stap naar Hollywood, waar hij rollen kreeg in Nashville, Game of Thrones en de hoofdrol scoorde in The Age of Adaline.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?