Laatste nieuws over Netflix

The Haunting-reeks is klaar; geen derde seizoen op komst

Met The Haunting of Hill House leek een universum te zijn gestart. Mike Flanagan en Netflix kondigden aan meerdere verhalen van The Haunting te gaan maken, waarbij ieder seizoen een volledig los verhaal zou worden. The Haunting of Bly Manor volgde, maar daar blijkt het nu bij te blijven.

The Fall of the House of Usher

Flanagan heeft namelijk door een post op zijn Tumblr laten weten dat er geen derde seizoen van de anthologie serie zal verschijnen. Bly Manor dateert ook alweer uit 2020 en in de tussentijd is er veel gebeurd. Zo heeft Flanagan wel diverse series gemaakt zoals Midnight Mass en The Midnight Club. Momenteel wordt er gewerkt aan The Fall of the House of Usher.

Schip definitief gevaren

“Ik ben veel gelukkiger door me op andere dingen te concentreren… en aangezien ik niet langer bij Netflix zit, is dat schip definitief gevaren. Er komt geen seizoen 3”, aldus Flanagan. Het is zoals hij zelf ook aangeeft een logisch gevolg van zijn keuze om Netflix te verlaten. Zijn aflopende contract met de streamer heeft hij niet verlengd om over te stappen naar Amazon. Welk project Flanagan daar als eerste op gaat pakken is echter nog altijd niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?