Trailers

The I-Land: Horrorserie met Fyre Festival-feeling

The I-Land is door Netflix geïntroduceerd met een spannende trailer, waarbij we direct moeten terugdenken aan het Fyre Festival. De miniserie verschijnt op 12 september op Netflix.

Fyre Festival

De documentaire over het Fyre Festival maakte begin dit jaar veel los. Jongeren werden naar een tropisch eiland gelokt waar het grootste feest ooit gehouden zou worden. Alles liep in de soep en van een feest was totaal geen sprake. Het werd zelfs een kleine horrorshow voor de jongeren die er waren, al hoefden ze slechts één nacht te overleven zonder de luxe die ze gewend waren.

Prachtige stranden en feest

The I-Land is een miniserie met dezelfde insteek. Er wordt een groot feest georganiseerd op prachtige witte stranden, mooie mensen en fantastische muziek. Een feest dat je niet kunt missen en in eerste instantie lijkt alles ook prachtig, alleen in The I-Land is er een maar…

The I-Land verandert in horror

Zoals The Eagles al zongen in Hotel California: “You can check out any time you like, but you can never leave”. Dit gevoel zal de bezoekers op The I-Land ook bekruipen. Tien mensen worden wakker met geheugenverlies op een onbekend tropisch eiland, waar niets te zien is van een feest. Het enige dat ze te verwerken krijgen zijn angstaanjagende gebeurtenissen. Alle afleveringen zijn op 12 september te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The I-Land

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?