Laatste nieuws over Netflix

The Innocents belooft een buitengewone reis

The Innocents is aangekondigd door Netflix en zal in 2018 exclusief verschijnen op de streamingdienst. De achtdelige serie wordt zeer hoog in de markt gezet, want het zou een mix zijn van Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why, The OA én The 100. De lat ligt dus erg hoog.

Tieners lopen weg voor onderdrukking

The Innocents gaat over de tieners Harry en June, zij lopen weg van de onderdrukking thuis om eindelijk samen te zijn. Vanaf dan start een buitengewone reis, vol zelfontdekking, die hun onschuldige droom aan diggelen slaat. Harry en June worden geconfronteerd met geheimen, verborgen door hun respectievelijke ouders, die hun liefde voor elkaar tot het uiterste testen. Hun uitzonderlijke gave ontketent een krachtige strijd die hen voorgoed uit elkaar wilt drijven.

Grote cast in The Innocents

In de serie spelen mee: Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) als June, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) als Harry en Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) als Halvorson. The Innocents is geproduceerd door New Pictures in de UK, onder leiding van Charlie Pattinson, Elaine Pyke en Willow Grylls. De serie is bedacht door Hania Elkington en Simon Duric, Chris Croucher werkte mee als producer. Farren Blackburn is executive producer van de serie (samen met Charlie Pattinson, Elaine Pyke en Willow Grylls) en director​ van zes van de acht afleveringen. Een lanceringsdatum is nog niet vrijgegeven, behalve dat dit in 2018 zal zijn. Voorlopig moeten we het dan ook doen met de mysterieuze aankondiging.

De aankondiging van The Innocents

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?