Laatste nieuws over Netflix

The Kardashians en The Real Housewives komen naar Netflix

Keeping Up With The Kardashians Netflix

Het aanbod van Netflix wordt per 1 juni uitgebreid met heel wat nieuwe reality titels. Vanaf de eerste van de nieuwe maand verschijnen vier seizoenen van Keeping Up With The Kardashians online. Daarnaast verschijnen ook meerdere seizoenen van The Real Housewives op de streamingdienst.

Keeping Up With The Kardashians

Keeping Up With The Kardashians is de eerste titel die op 1 juni wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De Amerikaanse realityserie ging in 2007 van start en is inmiddels al zestien seizoenen een groot succes. De eerste vier seizoenen over de families Kardashian en Jenner worden in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarin volgen we de levens van onder meer Kim, Kourtney en Khloé.

The Real Housewives

Vanaf 1 juni is nog meer reality te bekijken op Netflix, want er komen ook liefst twaalf seizoenen van The Real Housewives naar Netflix. Het gaat om de eerste vier seizoenen van de reeksen Beverly Hills, New York en Atlanta. Of we later ook de resterende seizoenen van de realityseries op Netflix mogen verwachten, is nog onbekend.