Laatste nieuws over Netflix

The Kissing Booth 2 komt deze zomer naar Netflix

The Kissing Booth Netflix

The Kissing Booth 2 zal in juli op Netflix verschijnen. Dit heeft Joey King bekendgemaakt. De hoofdrolspeelster hield een Q&A met fans van de film en daarin kwam het grote nieuws. The Kissing Booth was twee jaar geleden de start van de Summer of Love. De trailer is nu ook gelanceerd.

Romcom succes

In de zomer van 2018 pakte Netflix flink uit met romantische komediefilms. Het werd een groot succes, waarbij The Kissing Booth één van de best bekeken films van het jaar werd op Netflix. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven, waardoor The Kissing Booth 2 in productie ging. Joey King, Joel Courtney en Jacob Elordi keren opnieuw terug. King maakte zelf dus bekend dat 24 juli de datum is dat de sequel verwacht mag worden van de romcom.

Verliefd op de broer van je beste vriend

In The Kissing Booth vertolkt King de hoofdrol als Elle Evans. Al sinds haar geboorte is ze onafscheidelijk met haar beste vriend Lee. Hun vriendschap is zo goed, omdat ze zich aal een aantal regels houden. Eén daarvan is dat Elle nooit om zal kijken naar Lee’s knappe broer Noah. Maar wanneer Elle en Noah elkaar per ongeluk kussen in een kissing-booth verandert alles. Ze komt in een romance, maar kan het haar beste vriend nooit vertellen.

De trailer van The Kissing Booth 2 is nu verschenen en daarnaast is de Q&A met King ook volledig te bekijken op YouTube.

Trailer The Kissing Booth 2

Q&A met Joey King