Laatste nieuws over Netflix

The Kissing Booth krijgt een tweede film

The Kissing Booth krijgt een vervolg. Op de dag van de liefde heeft Netflix bekendgemaakt dat Joey King, Joel Courtney en Jacob Elordi opnieuw samen te zien zullen zijn. De romantische komedie krijgt een sequel, zo werd bekend op Valentijnsdag.

Summer of Love op Netflix

The Kissing Booth werd gebaseerd op de boeken van Beth Reekles en opende de Summer of Love op Netflix. De streamingdienst pakte in de zomer van 2018 flink uit met romcoms, waaronder naast The Kissing Booth ook onder meer To All The Boys I’ve Loved Before. Van deze film werd eerder al bekend dat er een vervolg komt.

Elle en Noah

Nu is dus ook The Kissing Booth aan de beurt, één van de films die het meest rewatched werd op Netflix. Kortom als je de film eenmaal een keer had gekeken, was de kans groot dat je hem minimaal nog een keer op hebt gezet. The Kissing Booth draait om Elle Evans (gespeeld door Joey King). Al sinds haar geboorte is ze onafscheidelijk met haar beste vriend Lee. Hun vriendschap is zo goed, omdat ze zich aal een aantal regels houden. Eén daarvan is dat Elle nooit om zal kijken naar Lee’s knappe broer Noah. Maar wanneer Elle en Noah elkaar per ongeluk kussen in een kissing-booth verandert alles. Ze komt in een romance, maar kan het haar beste vriend nooit vertellen.

The Kissing Booth 2

Nu komt er dus een The Kissing Booth 2, dit is bekendgemaakt door onderstaand filmpje. Wanneer de film te zien zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The Kissing Booth 2 verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?