Laatste nieuws over Netflix

The Kissing Booth 3 in augustus op Netflix

De releasedatum van het derde en tevens laatste deel van The Kissing Booth is bekendgemaakt. De filmreeks komt op 11 augustus terug voor zijn laatste deel op Netflix. Op dat moment is het iets langer dan een jaar geleden dat het eerste deel verscheen. Daarmee hebben we niet lang hoeven wachten, want tussen de release van deel 1 en deel 2 zat een periode van liefst twee jaar.

Langeafstandsrelatie

Voor het derde deel van The Kissing Booth keren de hoofdrolspelers terug. Dat betekent dat we Joey King opnieuw zien als Elle, Joel Courtney opnieuw als beste vriend Lee en Jacob Elordi als haar vriendje Noah. In de tweede film zagen we dat Noah en Elle moesten proberen om hun langeafstandsrelatie te overleven. Dat verliep niet zonder de nodige obstakels. De film eindigt met een flinke cliffhanger: Kiest Elle voor dezelfde universiteit als haar vriend Noah of komt ze de belofte aan haar beste vriend Lee na? Daar gaan we gelukkig snel antwoord op krijgen.

The Kissing Booth 3 op Netflix

Dat we niet lang hoeven te wachten op het derde deel van The Kissing Booth heeft ermee te maken dat de film in het diepste geheim al was opgenomen. Dat bleek vorig jaar meteen na de release van het tweede deel. The Kissing Booth 3 wordt op 11 augustus op Netflix verwacht. De derde film gaat verder waar de tweede film eindigde. Hieronder bekijk je alvast een exclusieve sneak peek.

➡ Lees ook: 6 Prangende vragen voor The Kissing Booth 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?