Laatste nieuws over Netflix

The Kissing Booth 3 in geheim al opgenomen

The Kissing Booth 2 Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Kissing Booth. Terwijl het tweede deel van de romantische komediefilm sinds vrijdag te bekijken is op Netflix, blijkt in het geheim zelfs al een derde deel opgenomen te zijn. Dat derde deel wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Romantische komediefilm

Netflix boekt de laatste jaren flink wat successen met zijn romantische komediefilm. Zo scoorde naast The Kissing Booth ook de To All The Boys I’ve Loved Before-reeks ontzettend goed. In het eerste deel van The Kissing Booth maakten we kennis met een contract dat Elle en Lee waren aangegaan. De twee zijn al sinds hun geboorte beste vrienden en hebben meerdere afspraken gemaakt in hun jeugd. Een daarvan is dat Elle nooit mag daten met Lee’s knappe broer Noah. Een onverwachte kus in een kissing booth brengt Elle en Noah echter toch naar een verboden romance.

In het tweede deel van The Kissing Booth zijn Noah en Elle ver uit elkaar vandaan. Terwijl Ella in het laatste jaar van de middelbare school zit, viert Noah feest op de universiteit. Terwijl zij lang twijfelt aan de oprechtheid van Noah, blijkt juist Elle gevoelens te krijgen voor een ander.

The Kissing Booth 3 op Netflix

In het diepste geheim blijkt Netflix al een derde deel van The Kissing Booth besteld te hebben. Sterker nog, dat derde deel is al opgenomen en wordt in 2021 op Netflix verwacht. The Kissing Booth 3 gaat verder waar deel 2 eindigde. Elle komt dan ook voor moeilijke beslissingen te staan. Op YouTube heeft Netflix alvast een exclusieve sneak peek gedeeld voor deel 3.

Bekijk de eerste beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?