Laatste nieuws over Netflix

The Kominsky Method in najaar terug voor seizoen 2

De bekroonde serie The Kominsky Method zal op 26 oktober terugkeren voor het tweede seizoen. Daarmee heeft het nog geen jaar geduurd voor Michael Douglas en Alan Arkin weer te zien zijn in de dramatische komedieserie.

Golden Globe-winnaar

The Kominsky Method was misschien wel dé verrassing op Netflix van 2018. In het najaar verschenen de acht afleveringen, waarin Douglas en Arkin voor het eerst in hun zeer lange acteercarrière samenwerkten. Het bleek een gouden greep, want de drama-komedie werd door de Golden Globes al bekroond tot beste komedieserie en gaat komende maand op voor drie Emmy Awards.

The Kominsky Method seizoen 2

De komedie van Chuck Lorre (bekend van Two and a Half Men en The Big Bang Theory) kreeg al snel een vervolg, al was er wel wat ruis op de lijn. Netflix wilde volgens de geluiden een langer seizoen maken, terwijl met name Douglas acht afleveringen al aan de lange kant vond. Uiteindelijk werd de gulden middenweg gevonden en zullen er opnieuw acht afleveringen verschijnen.

Nieuwe uitdagingen

Douglas is een acteerleraar (Sandy Kominsky) die zijn hele leven al moeite heeft om een relatie te onderhouden. Hij probeert daarnaast nog acteerwerk te krijgen, zijn beste vriend en agent Norman Newlander (Arkin) raakt in het eerste seizoen zijn vrouw kwijt. Samen proberen ze zich door het leven te slaan en ook in het tweede seizoen zal dat niet gemakkelijk zijn. Sandy komt voor de uitdaging te staan om een goede band op te bouwen met de vriend van zijn dochter, gespeeld door Paul Reiser. Het lastige voor Sandy is dat deze vriend wel heel dichtbij zijn eigen leeftijd komt. Norman probeert ondertussen een nieuwe liefde te vinden met een oude vlam, gespeeld door Jane Seymour.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?