Laatste nieuws over Netflix

The Kominsky Method keert terug voor derde en laatste seizoen

The Kominsky Method Netflix

The Kominsky Method zal nog één seizoen gaan maken. De tragische komedie met Michael Douglas en Alan Arkin is twee seizoenen onderweg en komend kalenderjaar moet er nog een derde seizoen komen.

Moeizame onderhandelingen

Het eerste seizoen van The Kominsky Method kwam in 2018 als één van de grootste verrassingen. De serie won zelfs de Golden Globe voor beste komediereeks. Een tweede seizoen liet op zich wachten, omdat met name Michael Douglas hoge eisen zou hebben gesteld. Waar Netflix graag meer afleveringen wilde, wilde Douglas er juist minder. Er werd een middenweg gevonden voor het tweede seizoen.

Lang wachten op seizoen 3

In oktober 2019 kwam het tweede seizoen uit en daarna werd het lang stil. Er werd zelfs gevreesd dat de serie zou zijn gecanceld, maar nu is er toch goed uit. The Kominsky Method krijgt een derde en laatste seizoen. De opnames moeten hiervoor nog beginnen, waardoor er rekening moet worden gehouden met een releasedatum in 2021.

Passievol project

Maker Chuck Lorre, eerder succesvol met Two and a Half Men en The Big Bang Theory, is blij nog één keer aan de slag te mogen. “The Kominsky Method is voor mij een passievol project. Het is fantastisch om te ervaren dat zowel de kijkers als de critici zo positief zijn. Ik ben dan ook enthousiast om het verhaal een mooie finale te geven.”

Sandy en Norman

Douglas en Arkin spelen Sandy Kominsky en Norman Newlander. De één is nog altijd acteercoach, de ander is altijd zijn agent geweest. Wanneer de vrouw van Norman na een lang ziekbed komt te overlijden, zoeken de twee mannen naar verbroedering, de zin van het leven en enig perspectief. In het tweede seizoen heeft Norma steeds meer te stellen met zijn dochter, terwijl Sandy een oude vlam ontmoet. Alleen niet alles is hetzelfde gebleven als vroeger.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?