Laatste nieuws over Netflix

The Last Kingdom seizoen 3 in januari op Netflix

The Last Kingdom seizoen 3 zal na lang wachten eindelijk op Netflix verschijnen. De historische reeks begon bij de BBC, maar is sinds het derde seizoen een Netflix Original. Toch zorgde de gemaakte deals met de BBC ervoor dat we in Nederland ruim een jaar moesten wachten op het derde seizoen. In januari is het zover.

Uhtred of Bebbanburg

The Last Kingdom is een Britse historische televisieserie, gebaseerd op de boekenreeks ‘The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Deense Vikingen teisteren Engeland. Berovingen en plunderingen zijn aan de orde van de dag. Je kijkt mee met Uhtred of Bebbanburg. Wie de bloederige gevechten gaat winnen is de vraag. De serie begon in 2015 op de BBC, vanaf het tweede seizoen was het een co-productie met Netflix en vanaf seizoen 3 van The Last Kingdom is Netflix de eerste uitzendgemachtigde.

Seizoen 3 met Tygo Gernandt

Dit geldt alleen niet in een aantal landen waar de BBC het voortouw heeft. Dat is naast het Verenigd Koninkrijk ook het geval in de Benelux, waar middels BBC First de serie als eerste te zien was. Nu is het dan eindelijk zover, want op 9 januari 2020 zal seizoen 3 van The Last Kingdom verschijnen op Netflix in Nederland. Een leuk tintje aan dit seizoen is dat Tygo Gernandt een rol speelt. Goed nieuws is er tevens dat er al een vierde seizoen is besteld.

Bekijk de trailer van The Last Kingdom seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?