Laatste nieuws over Netflix

The Last Kingdom nu officieel verlengd met vijfde seizoen

The Last Kingdom Netflix seizoen 5

The Last Kingdom is officieel verlengd voor een vijfde seizoen. De afgelopen periode waren er al geruchten over een verlenging, waarbij de showrunner zich leek te verspreken. Nu hebben de acteurs door middel van een filmpje het nieuws bevestigd.

Uhtred of Bebbanburg

Het vijfde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen, net zoals het derde en vierde seizoen. Wanneer de opnames zullen beginnen is op dit moment nog onduidelijk, zo ook voor de cast. De serie is gebaseerd op The Saxon Stories van Bernard Cornwell en volgt de avonturen van Uhtred of Bebbanburg, gespeeld door Alexander Dreymon. In het vijfde seizoen zullen boek negen en tien worden behandeld, The Warriors of the Storm en The Flame Bearer.

Wachten op seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van The Last Kingdom werd afgelopen april gelanceerd. Doordat de serie oorspronkelijk van de BBC was, heeft de Britse omroep nog wel diverse rechten in handen. Zo wordt de serie in Groot-Brittannië als eerste op de BBC uitgezonden en ook in de Benelux op BBC First vanaf eind juli. Hierdoor moeten we op Netflix nog wachten tot het vierde seizoen verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!