Trailers

Trailer van The Last Summer met KJ Apa verschenen

The Last Summer Netflix

Netflix heeft de eerste beelden en de releasedatum van de nieuwe film The Last Summer bekendgemaakt. In de nieuwe romantische komedie is een hoofdrol weggelegd voor K.J. Apa, die we de laatste jaren hebben leren kennen als Archie in Riverdale.

De laatste zomer

Netflix zet flink in op romantische komedies nadat onder meer To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth vorig jaar een groot succes werden. Nadat op vrijdag The Perfect Date verschijnt met Noah Centineo en Camila Mendes (Veronica uit Riverdale) is het in mei de beurt aan The Last Summer. Een groep tieners beleven de laatste zomer voordat hun leven echt begint en ze naar de universiteit gaan. De middelbare school is net afgerond en ze staan voor een zomer vol vriendschap en romantiek.

The Last Summer op Netflix

The Last Summer is al onderweg naar Netflix. De film wordt op vrijdag 3 mei toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook een trailer verschenen waarin we onder meer KJ Apa al in actie zien. Andere hoofdrollen zijn er voor Maia Mitchell (The Fosters), Jacob Latimore (The Chi), Halston Sage en Tyler Posey (Scream en Jane the Virgin).

Bekijk de trailer van The Last Summer hieronder