Trailers

The Legend of Cocaine over de schat van Rodney Hyden

The Legend of Cocaine komt in maart op Netflix. De documentaire gaat over een schat van twee miljoen dollar, bestaand uit cocaïne. En deze is verborgen op een eiland.

Rodney Hyden

De documentairefilm zal op 29 maart op Netflix verschijnen en de trailer is nu verschenen. The Legend of Cocaine draait om Rodney Hyden. Hij bedrijf loopt niet goed en hij zoekt naar een oplossing an de economische crisis. Een verhaal dat hij heeft gehoord brengt vervolgens zijn hoofd op hol.

The Legend of Cocaine Island

Op een eiland is een schat begraven. Het zou niet gaan om geld of goud, maar om cocaïne. Met de hulp van andere buitenbeentjes en zonder enige drugservaring gaan Rodney en zijn team op zoek naar de schat, met verrassende resultaten. Netflix heeft de documentaire die over dit verhaal is gemaakt vorig jaar aangekocht en nu komt The Legend of Cocaine Island naar de streamingdienst.

Vermakelijke documentaire

Maker Theo Love: “We hadden nooit het plan om een traditionele documentaire te maken. We wilden een film maken. Een grote, vermakelijke film. Ik ben opgegroeid met het idee dat documentaires saai, stoffig en educatief moesten zijn, totdat ik een abonnement kreeg op Netflix.” Al in de trailer wordt dan ook duidelijk dat er ruimte is voor een lach.

Bekijk de trailer van The Legend of Cocaine Island

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?