Laatste nieuws over Netflix

The Lincoln Lawyer seizoen 2 deze zomer al te zien op Netflix

Het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer laat niet lang meer op zich wachten. Deze zomer is het namelijk al raak voor de reeks met Manuel Garcia-Rulfo in de hoofdrol. Het seizoen is wel in twee delen geknipt.

Advocaat in Los Angeles

Op 6 juli zullen de eerste afleveringen van het tweede seizoen verschijnen, een maand later op 3 augustus verschijnen de volgende episodes. Daarin gaan we opnieuw Mickey Haller aan het werk zien, de advocaat wacht in Los Angeles een nieuwe zaak. De serie, waar eerder ook een film van verscheen, is gebaseerd op de boeken van Michael Connelly. Connelly heeft heel wat succesvolle reeksen achter zijn naam staan, want hij is ook de man achter de Harry Bosch boeken. Hiervan is Amazon Prime Video een zeer succesvolle reeks verschenen met de titel Bosch.

The Fifth Witness

In ieder seizoen zal één boek worden behandeld. Dit tweede seizoen belicht het vierde boek in de Connelly-reeks, The Fifth Witness. In het Nederlands is dit boek verschenen onder de titel Het recht om te zwijgen. In zware tijden is criminaliteit een van de weinige activiteiten waarmee nog wat valt te verdienen, maar toch heeft Lincoln-advocaat Mickey Haller nauwelijks extra werk door de economische crisis. Eigenlijk heeft hij nog het meeste werk aan mensen die het dak boven hun hoofd moeten zien te behouden, nu velen hun huis uit gezet dreigen te worden omdat ze hun woekerhypotheken niet meer kunnen betalen.

Dood op een parkeerplaats

Lisa Trammel, zijn eerste hypotheekslachtoffer, is sinds acht maanden Mickeys klant, maar als er een hoge medewerker van Lisa’s bank dood wordt aangetroffen op een parkeerplaats, is zij de eerste verdachte. Mickey kan weer gaan doen waar hij het beste in is. Maar als hij dacht dat de verdediging van Lisa Trammel een eitje zou worden, heeft hij het mis. Er staat hem een aantal pijnlijke onthullingen te wachten over zijn cliënte en over hemzelf…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?