Trailers

The Midnight Sky met George Clooney vlak voor Kerstmis op Netflix

The Midnight Sky wordt dit jaar de grote film die Netflix vlak voor Kerstmis lanceert. De afgelopen jaren ging deze eer naar Bright, Bird Box en The Two Popes. Ditmaal heeft George Clooney alle touwtjes in handen, want hij speelt de hoofdrol en had ook de regie van de boekverfilming in handen.

Augustine op de Noordpool

In The Midnight Sky volgen we Augustine (George Clooney), een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp. Deze bewerking van Lily Brooks-Daltons veelgeprezen roman Good Morning, Midnight wordt geregisseerd door Clooney, met in de hoofdrollen David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir en Tiffany Boone.

Hoofdrol George Clooney

Vanaf 23 december zal The Midnight Sky te zien zijn op Netflix, het is voor het eerst sinds vier jaar dat Clooney weer een hoofdrol vertolkt. Eerder in december zal de film al te zien zijn in een aantal bioscopen. Of dit ook in Nederland het geval zal zijn en om welke bioscopen het zal gaan is op dit moment nog niet bekend. Ook de film Mank zal de komende periode in de cinema te zien zijn, waarna deze op productie van David Fincher op Netflix verschijnt.

Bekijk de trailer van The Midnight Sky

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?