Laatste nieuws over Netflix

The Missing spin-off Baptiste in juni op Netflix

The Missing is één van de meest intrigerende series van de afgelopen jaren. Na twee seizoenen is hier een punt achter gezet, maar rondom de Franse rechercheur Julien Baptiste is wel een spin-off gemaakt. Deze komt in juni op Netflix.

Verdwenen kinderen

The Missing debuteerde in 2014 met een indrukwekkend eerste seizoen. In een Frans dorpje verdwijnt Olivier, de zoon van Tony en Emily, tijdens een wedstrijd van het WK voetbal tussen Frankrijk en Brazilië. De ouders doen er alles aan om hun kind terug te vinden, worden zelf verdacht en vliegen van het kastje naar de muur. Ruim tien jaar later is Tony nog altijd bezeten op zoek naar Oliver en krijgt hulp van Baptiste. In het tweede seizoen wordt een verdwenen dochter na elf jaar juist teruggevonden en is de grote vraag wat er met haar is gebeurd.

Spin-off Baptiste

De serie kreeg in 2019 een vervolg met de spin-off Baptiste, daarin is de focus volledig gelegd op de Franse rechercheur die zijn leven wijdt aan het vinden van vermiste personen. Baptiste werd in februari en maart uitgezonden door de BBC en op 17 juni zal het volledige seizoen te zien zijn op Netflix. Baptiste heeft een Nederlands tintje, want het verhaal speelt zich deels in Amsterdam af.

Bekijk de trailer van Baptiste

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?