Laatste nieuws over Netflix Trailers

The OA nieuwe baanbrekende serie van Netflix

The OA Netflix
Netflix heeft met The OA een nieuwe serie aangekondigd. De streamingdienst spreekt van een baanbrekende serie en vanaf vrijdag 16 december kunnen de abonnees van Netflix hier zelf een oordeel over vellen. De acht afleveringen zijn dan wereldwijd beschikbaar.

Aan The OA hebben niet de minste namen meegewerkt. Brit Marling en Zal Batmanglij zijn de creators van de reeks. Zij zijn onder andere bekend van de film The East. De serie is tevens mede geproduceerd door Brad Pitt. In de serie worden de belangrijkste rollen bekleed door Jason Isaacs (Harry Potter), Emory Cohen (Brooklyn), Phyllis Smith (The Office), Patrick Gibson en Marling zelf. Het eerste seizoen van The OA bestaat uit acht afleveringen van één uur.

The OA op Netflix

The OA is vanaf 16 december exclusief op Netflix te zien. De mysterieuze dramaserie wordt door de video-on-demand-dienst zelf bestempeld als baanbrekend. The OA gaat over Prairie Johnson (Marling). Prairie is jaren eerder verdwenen en keert plotseling terug. Ten opzichte van voor haar verdwijning is er één grote verandering: ze is niet meer blind. De hechte gemeenschap is in shock als ze hier kennis van nemen. Er wordt gediscussieerd binnen de community hoe er tegen de terugkomst van Prairie aangekeken moet worden. Is het een wonder, of een gevaarlijk mysterie?

Uiteraard willen de ouders van Prairie maar graag wat antwoorden op de vragen waarmee zij zitten sinds de plotselinge verdwijning, zeven jaar geleden. Ook de FBI bemoeit zich er mee, maar Prairie houdt haar lippen stijf op elkaar. Eén ding is echter zeker: er zijn tijdens haar verdwijning mysterieuze dingen gebeurd.

Aanstaande vrijdag verschijnt seizoen 1 van The OA exclusief op Netflix. Gezien de grootse aankondiging van de streamingdienst op de social media verwachten zij veel van deze reeks. Ook de eerste trailer, die hieronder te zien is, schept de nodige verwachtingen. Netflix begon enkele dagen geleden al met het teasen van informatie over The OA. Dat begon onder andere met een mysterieuze tweet, maar ook op het Instagram-account van The OA wordt al dagen toegewerkt naar de lancering.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?