Laatste nieuws over Netflix

Langverwachte The OA seizoen 2 heeft releasedatum en trailer

Lange tijd was het stil rondom The OA, maar eindelijk is Netflix naar buiten gekomen met nieuws rondom de serie. Het eerste seizoen van de sci-fi dramaserie werd eind 2016 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en binnen twee maanden werd het vervolgseizoen besteld. Nu weten we eindelijk wanneer dat tweede seizoen wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is de eerste trailer naar buiten gebracht.

The OA

In The OA staat Prairie Johnson (Brit Marling) centraal. Zeven jaar geleden is ze plots vermist geraakt, maar nu duikt ze ineens weer op. De jonge vrouw heeft echter ineens mysterieuze nieuwe krachten en is in tegenstelling tot vroeger is ze niet meer blind. Er is veel gebeurd tijdens haar verdwijning, maar wat precies? Wordt het mysterie rondom haar verdwijning ooit opgelost?

In het tweede seizoen van The OA gaan we ontdekken dat Prairie erin geslaagd is om haar bewustzijn te transporteren naar een alternatieve versie van zichzelf. Deze versie van The OA is rijk, woont in San Francisco en is nooit gekidnapt geweest. In seizoen 2 is een belangrijke rol weggelegd voor Kingsley Ben-Adir als Karim Washington, een op een boot wonende privédetective die belast wordt met het vinden van een jonge vrouw genaamd Michelle Vu die een online spel aan het spelen was. Als zijn pad met The OA kruist, proberen ze samen het mysterie op te lossen. Ondertussen doen BBA, Angie en de jongens er alles aan om de waarheid achter het verhaal van The OA te achterhalen.

Lang geduurd

Fans van het eerste uur van The OA hebben lang moeten wachten op het tweede deel van The OA. Marling, de actrice, schrijfster en producer van de serie, probeerde eerder al eens uit te leggen waarom dat zo was. Zo waren de opnames al lang afgerond, maar duurde het lang om alles te monteren. “Onze verhalen verschillen per afleveringen in lengte, strekking en genre. Er is geen vast patroon en het is een volledig nieuw verhaal. Alles moet uitgevonden worden en neemt veel meer tijd in beslag. We zijn daarnaast ook continu aan het aanpassen, door onze gedachtes te vertalen naar het verhaal. Daar komt nog eens bij dat door mijn dubbelrol van schrijver en hoofdrolspeelster, het niet mogelijk is om meerdere dingen te gelijk te doen.”

The OA seizoen 2 releasedatum

Het tweede seizoen van The OA wordt op 22 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook de officiële trailer van part 2 verschenen. De trailer duurt zo’n 3 minuten en is hieronder te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?