Laatste nieuws over Netflix

The Office (US) komt dit najaar naar Netflix

The Office zal dit najaar op Netflix te zien zijn. De Amerikaanse versie van de komedieserie is in de Verenigde Staten al jaren één van de meest gestreamde reeksen en nu is het dus ook raak in Nederland. Netflix laat weten dat ‘jullie gebeden zijn gehoord’.

Steve Carell als Michael Scott

The Office US is vanaf 23 oktober te zien op Netflix, het gaat om de volledige reeks van negen seizoenen met liefst 152 afleveringen. Steve Carell had hierin de hoofdrol als Michael Scott en vertolkte op sublieme wijze de kantoorhumor waar de serie om werd geroemd.

Van Engeland naar Amerika

Origineel begon The Office in Groot-Brittannië. Het was de eerste grote hit van Ricky Gervais. De komiek speelde zelf de hoofdrol van David Brent. Zoals Gervais graag doet bleef de serie beperkt tot twee seizoenen en een kerstspecial, in totaal goed voor veertien afleveringen. Dat was in de Verenigde Staten dus wel anders.

Gervais vs Carell

Waar de Britse versie liep van 2001 tot en met 2003, liep de Amerikaanse variant van 2005 tot en met 2013. In de loop van de jaren hebben Gervais en Carell heel wat uitwisselingen gehad, waarbij de Brit zijn evenknie onder meer op de hak nam tijdens een speech van de Golden Globes. Lachen kon Carell overigens voldoende, want hij won met The Office (US) de nodige gouden beeldjes.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?