Laatste nieuws over Netflix

The Order gecanceld, Space Force krijgt tweede seizoen

The Order Netflix

Goed en slecht nieuws dit weekend van het seriefront. Netflix heeft namelijk een serie verlengd en een serie gecanceld. Het gaat om Space Force en The Order.

Space Force vliegt verder

De komedieserie Space Force met Steve Carell krijgt een tweede seizoen. De show is geïnspireerd op het plan van president Donald Trump om een leger in de ruimte klaar te hebben staan. Op grappige wijze wordt deze nieuwe tak op de hak genomen, waarbij Carell de grote baas is van het ruimteteam. Hij heeft ondertussen een vrouw in de gevangenis zitten (Lisa Kudrow) en John Malkovich als zijn rechterhand. Het eerste seizoen eindigde met een flinke cliffhanger, want de Chinezen hebben zich ook gemeld op de maan.

The Order eindigt na twee seizoenen

Voor The Order komt er echter een einde aan het verhaal na twee seizoenen. Bedenker Dennis Heaton heeft dit nieuws naar buiten gebracht. “Voor twee seizoenen was ik trots om met een fantastische cast en crew te mogen werken aan The Order. Het was één van de beste ervaringen van mijn leven. Helaas zullen we niet meer terugkeren voor een nieuw seizoen.” De afgelopen weken gingen er al geruchten rond dat The Order zou stoppen, omdat er online diverse props van de serie te koop waren. Heaton geeft toe dat hij ook wat attributen heeft meegenomen van de set.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?