Laatste nieuws over Netflix

The Order in juni terug met tweede seizoen

The Order gaat verder op Netflix. Het tweede seizoen van de vampierenserie staat gepland om in juni op de streamingdienst te verschijnen. Dat is ruim een jaar na het debuut van de serie.

Binnen paar weken verlengd

In maart 2019 verscheen The Order op Netflix. De leiding van de streamingdienst had niet lang nodig om te besluiten om een tweede seizoen te bestellen, dat gebeurde namelijk binnen enkele weken. Daarna werd het wel lang stil rondom de serie en was het wachten op een releasedatum. Die is nu bekend, want de reeks gaat op 18 juni verder. Op een trailer moeten we nog wel wachten.

Jack op Belgrave Universiteit

Voor de release werd The Order vergeleken met The Vampire Diaries. In de serie draait het om Jack Morton, gespeeld door Jake Manley. Hij studeert aan de Belgrave Universiteit en zit in zijn eerste jaar. Als Jack verhalen te horen krijgt over de mythes van de school, raakt hij daarin geïnteresseerd. Wat hij nog niet weet, is dat het hem naar een geheime orde brengt waar hij te maken krijgt met een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?