Laatste nieuws over Netflix

The Originals seizoen 4 komt wekelijks op Netflix

The Originals is één van de series van CW waar we op Netflix maximaal van profiteren. Het vierde seizoen van de hitserie zal namelijk wekelijks te zien zijn op de streamingdienst en loopt daarmee gelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten. De start is op 22 maart.

Donderdag = The Originals-dag

Iedere donderdag wordt de komende maanden dus The Originals-dag. In Amerika begint het vierde seizoen op 17 maart en met een week vertraging komt iedere aflevering dus op Netflix. The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries. De eerste drie seizoenen staan al op Netflix en we kunnen voortaan dus wekelijks doorkijken. Het vierde seizoen speelt zich vijf jaar na de gebeurtenis tussen Marcel en Klaus af, waarbij Klaus is opgesloten in The Garden. Ze moeten nu echter allemaal samenwerken om een monster te verslaan die een einde kan maken aan hun eeuwige leven.

Deal met CW

Netflix heeft sinds afgelopen najaar een deal met CW. Dit zorgt ervoor dat we er steeds meer series tegelijk lopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Op dit moment is dat ook het geval met Riverdale, Arrow en The 100. Bij Crazy Ex-Girfriend was dat ook het geval, maar seizoen 2 van deze muzikale komedieserie is inmiddels afgelopen.

Bekijk alvast de teaser van de eerste aflevering seizoen 4 van The Originals:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?