Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Originals seizoen 5 op Netflix

The Originals seizoen 5 is wekelijks op Netflix te volgen. Het is tevens het laatste seizoen van the spin-off van The Vampire Diaries. Er zullen in totaal dertien afleveringen van The Originals seizoen 5 verschijnen. Aan de hand van onderstaand uitzendschema weet je precies wanneer de afleveringen verwacht mogen worden op Netflix.

Einde

Na vijf seizoenen komt er een einde aan The Originals. Net als The Vampire Diaries, waar The Originals een spin-off van is, komt de serie ten einde. The Vampire Diaries ging acht seizoenen door – waarvan er momenteel zeven op Netflix staan – en The Originals stopt er dus na vijf edities mee.

Dat The Originals er mee stopt is geen nieuws meer. Dat werd in de zomer van 2017 namelijk al duidelijk tijdens Comic Con. De opnames zijn ook al even geleden gestart, namelijk in juli 2017. Inmiddels is alles gereed om uitgezonden te worden en The CW heeft inmiddels ruimte gevonden in de programmering.

The Originals seizoen 5 op Netflix

The Originals seizoen 5 start in Nederland via Netflix op 25 april. Dat is vijf dagen dagen na de uitzending in Amerika bij The CW. Er hoeft dus niet tot het einde van het seizoen gewacht worden om de afleveringen te zien. Netflix profiteert ook met The Originals van de deal met The CW en dus wordt er wekelijks een aflevering aan het aanbod toegevoegd. Omdat The CW de programmering bepaalt is Netflix daar wel van afhankelijk. Door wijzigingen in de programmering bij The CW wordt er wel eens een week overgeslagen. Ook in Nederland moet er dan een week langer gewacht worden op de nieuwe aflevering. Onderstaand uitzendschema maakt inzichtelijk wanneer afleveringen van The Originals seizoen 5 op Netflix verschijnen. De tabel wordt wekelijks bijgewerkt, omdat ook lopende het seizoen de data nog kunnen wijzigen.

Aflevering Titel Op Netflix
1 When You Left Your Heart 23 april
2 One Wrong Turn on Bourbon 30 april
3 Ne Me Quitte Pas 7 mei
4 Between The Devil and the Deel Blue Sea 14 mei
5 Don’t It Just Break Your Heart 21 mei
6 What, Will, I, Have, Left 4 juni
7 God’s Gonna Trouble the Water 11 juni
8 The Kindness of Strangers 18 juni
9 We Have Not Long to Love 25 juni
10 There in the Disappearing Light 16 juli
11 Till the Day I Die 23 juli
12 The Tale of Two Wolves 30 juli
13 When the Saints Go Marching In 6 augustus

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?