Laatste nieuws over Netflix

The Originals stopt na vijf seizoenen

Een jaar na The Vampire Diaries zal ook de spin-off The Originals gaan stoppen. Maandag beginnen de opnames van het vijfde seizoen en dat zal ook gelijk het laatste seizoen zijn. The Originals is een serie van The CW en loopt sinds het laatste seizoen in Nederland tegelijk op Netflix.

Eerste nieuws vanaf Comic Con

Dit weekend is de Comic Con in San Diego, waar vandaan veel nieuws zal verschijnen. Dit is waarom we vier dagen lang een live blog zullen bijhouden. Het eerste nieuws vanuit San Diego gaat over The Originals, want deze serie zal na het komende seizoen gaan stoppen. Dit heeft Julie Plec bekendgemaakt, zij is de producent van zowel The Vampire Diaries als The Originals.

Plec is blij de wijze waarop dit gaat gebeuren. “Veel series hebben niet het geluk dat ze zelf het slot in handen kunnen hebben. Dat hebben wij wel, want we hebben de controle om de serie op een waardige wijze te eindigen.” Overigens gooit Plec de deur niet helemaal dicht, want in haar verklaring sluit ze af met de melding dat je maar nooit weet hoe het uiteindelijk zal aflopen met een onsterfelijke familie. Het vierde seizoen was wekelijks op Netflix te zien en liep tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?