Laatste nieuws over Netflix

The Politician eerste Murphy-serie op Netflix met Paltrow

The Politician wordt de eerste serie van Ryan Murphy op Netflix. De schrijver, producer en regisseur is sinds vorig jaar exclusief voor de streamingdienst aan de slag. De komedie wordt de eerste titel die daadwerkelijk gaat verschijnen en wel op 27 september. De trailer is nu ook gelanceerd.

Grote cast

Met de bekendmaking van de releasedatum van de serie is ook de cast van The Politician naar buiten gebracht. Meest opvallende naam is Gwyneth Paltrow. daarnaast zullen Ben Platt, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones en Benjamin Barrett allemaal een rol vertolken.

The Politician op Netflix

Murphy debuteert met een zoals hij zelf omschrijft zwarte, satirische komedie. Deze biedt een zeldzame blik op wat er nodig is om een politicus te worden. Daarbij is de hoofdrol weggelegd voor acteur en zanger Ben Platt, hij speelt Payton Hobart. Payton is een rijke student uit Santa Barbara, Californië en weet vanaf zijn zevende al dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden.

Eigen moraliteit en imago opofferen

Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?