Laatste nieuws over Netflix

The Princess Switch 2: Switched Again in november, derde kerstfilm aangekondigd

The Princess Switch begint een ware kerstfilmreeks te worden. De tweede film met Vanessa Hudgens was al aangekondigd en zal komende maand op Netflix verschijnen. Tegelijkertijd is het duidelijk geworden dat er een derde film wordt gemaakt.

The Princess Switch

Een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses lopen elkaar per ongeluk tegen het lijf en denken dat ze in de spiegel kijken. Ze lijken als twee druppels wat er op elkaar. Ze komen op het idee om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Het wordt alleen wat gecompenseerd als beide dames verliefd worden. Dit was het verhaal van The Princess Switch. De film verscheen in 2018 en werd zeer goed ontvangen. Daarop komt er dan ook deze winter een vervolg, nadat Hudgens vorig jaar een uitstapje maakte naar The Knight Before Christmas.

The Princess Switch: Switched Again

In The Princess Switch: Switched Again zal Vanessa Hudgens opnieuw in de huid kruipen van de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer de liefde even niet zo soepel gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: party girl Fiona. Op 19 november 2020 zal de film op Netflix verschijnen.

Derde film van The Princess Switch

Voor de winter van 2021 kunnen we uit gaan kijken naar een derde film van The Princess Switch. Netflix heeft tegelijkertijd met de releasedatum van de tweede film namelijk een derde deel aangekondigd. Waar deze over zal gaan en wanneer deze zal verschijnen is nog niet duidelijk. De verwachting is ergens in november 2021. Het is niet de eerste kerstfilm van Netflix die uitgroeit tot een ware reeks. Dit gebeurde eerder al metA Christmas Prince. Hiervan zijn inmiddels ook drie films verschenen.

Bekijk de trailer van The Princess Switch: Switched Again

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?