Trailers

The Princess Switch 3: Romancing The Star in november op Netflix

The Princess Switch 3 is in aantocht op Netflix. Na het grote succes van de eerste twee films bestelde Netflix vorig jaar meteen een derde deel. Nu is duidelijk geworden dat The Princess Switch 3: Romancing the Star op 18 november op Netflix staat en zijn zelfs de eerste beelden al verschenen. Zo kom je meteen lekker in de kerstsfeer.

The Princess Switch

In The Princess Switch draait het om een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses. Als de twee elkaar per ongeluk tegen het lijf lopen, hebben de twee het idee dat ze in de spiegel kijken. Ze lijken als twee druppels op elkaar en komen op het idee om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Als de twee dames verliefd worden op dezelfde man, is het nog maar de vraag of hun plan wel zo slim was.

Tweede en derde deel

In het tweede deel ging het verhaal verder en keerde Vanessa Hudgens opnieuw terug. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer blijkt dat de liefde niet zo soepel verloopt als gedacht. Dat gaat helemaal mis wanneer een derde lookalike zich meldt: party girl Fiona. Inmiddels zijn we een stuk verder. In deel drie vragen Margaret en Stacy de dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex om hulp als er een kostbaar kerstrelikwie wordt gestolen. Alleen als ze samenwerken lukt het ze om het relikwie terug te halen.

The Princess Switch 3 op Netflix

Het derde deel van de filmreeks staat op 18 november op Netflix. In de trailer zien we alvast een glimp van de samenwerking van de drie dames én Peter. The Princess Switch 3 is echter niet de enige kerstfilm waar we alvast naar uit kunnen kijken. Eerder schreven we al over alle kerstfilms van 2021.

Bekijk de trailer van The Princess Switch 3: Romancing The Star

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?