Laatste nieuws over Netflix

The Princess Switch krijgt een sequel: Switched Again

The Princess Switch krijgt een vervolg en is daarmee de eerste kerstfilm die Netflix heeft aangekondigd voor 2020. Vorig jaar verscheen de film met Vanessa Hudgens in een dubbelrol. Ze keert terug voor de sequel: Switched Again.

Hertogin en banketbakster ruilen van plek

Een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses lopen elkaar per ongeluk tegen het lijf en denken dat ze in de spiegel kijken. Ze lijken als twee druppels wat er op elkaar. Ze komen op het idee om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Het wordt alleen wat gecompenseerd als beide dames verliefd worden.

Nog een lookalike

In The Princess Switch: Switched Again zal Vanessa Hudgens opnieuw in de huid kruipen van de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer de liefde even niet zo soepel gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: party girl Fiona.

Tweede kerstfilm met een vervolg

De kerstfilms van Netflix zijn voorlopig zeer succesvol. A Christmas Prince krijgt komende maand zelfs al een derde film, The Princess Switch is nu de tweede kerstfilm van Netflix waarvan een vervolg wordt gemaakt. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk oktober of november 2020 zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?