Laatste nieuws over Netflix

The Protector al in april terug voor seizoen 2

Fans van The Protector hoeven niet lang meer te wachten op het tweede deel van de serie. De Turkse Netflix Original werd op 14 december voorzien van zijn eerste seizoen bij Netflix en nu is duidelijk dat de reeks al in april terugkeert voor een vervolg. Ook zijn de eerste beelden van het tweede seizoen verschenen.

The Protector

The Protector is de eerste Turkse Original van Netflix en heet in zijn vaderland ook wel Hakan: Muhafiz. Çagatay Ulusoy kruipt voor de serie in de huid van hoofdrolspeler Hakan Demir. Hij ziet eruit als een doodnormale jongen en verdient zijn geld door te werken in een antiekwinkel.

Wat niemand weet is dat hij betrokken is bij een geheim genootschap waarvoor hij een geheime missie moet vervullen en daarvoor heeft hij speciale krachten gekregen. Als Istanbul wordt bedreigd door onsterfelijke wezens, treedt Hakan op om de stad te beschermen. Lukt het The Protector om de onsterfelijke vijand uit te schakelen?

The Protector seizoen 2 op Netflix

Vlak voor de release van seizoen 1 werd al duidelijk dat er een akkoord was bereikt over een vervolg. Dat tweede seizoen blijkt nu veel sneller te verschijnen dan voorheen werd gedacht. Al vanaf 26 april kunnen we aan de slag met seizoen 2. Dat tweede seizoen is wel iets korter dan voorheen met ‘slechts’ acht afleveringen. Hieronder is alvast een trailer te bekijken van het tweede seizoen met Engelse ondertiteling.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?