Laatste nieuws over Netflix

The Punisher is nog niet klaar: Netflix kondigt seizoen 2 aan

Netflix heeft The Punisher seizoen 2 besteld. Dat werd dinsdagavond laat bekend via social media. Het eerste seizoen van de Marvel-serie is nog geen maand beschikbaar bij de streamingdienst en nu al is er dus een vervolg aangekondigd.

Series van Marvel

De series van Marvel die voor Netflix zijn gemaakt zijn inmiddels uitgegroeid tot een enorm succes. Alle stand alone series hebben minimaal een tweede seizoen gekregen. The Punisher is hier nu dus als laatste aan toegevoegd. Of The Defenders een tweede deel krijgt blijft de vraag.

Bekijk hier wat de beste volgorde is om de Marvel-series op Netflix te volgen

Eigenlijk was het zelfs niet eens de bedoeling dat er een serie over The Punisher zou komen. Het oorspronkelijke idee was dat er een serie over Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage gemaakt zou worden. Toen The Punisher in Daredevil seizoen 2 zijn opwachting maakte, schreeuwden de fans om een spin-off. Die is sinds 17 november beschikbaar op Netflix en daar blijft het dus niet bij.

The Punisher seizoen 2 op Netflix

Wanneer The Punisher seizoen 2 op Netflix verwacht mag worden is nog niet bekend gemaakt door Marvel en de streamingdienst. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat dit voor 2019 zal zijn, kijkende naar wat er nog op de planning staat qua Marvel-series op Netflix. Onlangs werd bijvoorbeeld al bekend dat Jessica Jones seizoen 2 in maart gereleased zal worden en later in het jaar zullen Daredevil en Luke Cage vermoedelijk aan de beurt zijn. Ook wordt er nog een tweede seizoen van Iron Fist verwacht en ook dat wordt waarschijnlijk pas 2019.

De makers van The Punisher seizoen 2 hebben dus alle tijd om aan een vervolgverhaal te werken dat net zo sterk is als het eerste deel. Na een maand wordt The Punisher bijvoorbeeld beoordeeld met een 8.9 op IMDb. In The Punisher wordt de hoofdrol bekleed door Jon Berntal. In het eerste seizoen waren er bovendien belangrijke rollen voor Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Ben Barnes en dook ook Deborah Ann Woll, bekend uit Daredevil, in meerdere afleveringen op. Of deze personages ook in het tweede seizoen van The Punisher terug zullen keren is niet bekend gemaakt.

Bekijk hieronder de aankondiging van The Punisher seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?