Laatste nieuws over Netflix

The Punisher maakt releasedatum eindelijk bekend

Het is eindelijk bekend geworden wanneer The Punisher op Netflix te zien is. De Marvel-held wist de spanning de afgelopen maanden flink op te bouwen met talloze teasers, maar het hoge woord is er nu eindelijk uit! Het goede nieuws is dat er nog minder dan een maand gewacht hoeft te worden. Vanaf 17 november staat The Punisher op Netflix.

Frank Castle

The Punisher draait om Frank Castle, een oud-marinier die door gebeurtenissen in het verleden vastberaden is om wraak te nemen op al zijn vijanden. Dat zijn er een hoop, zo zagen we al in Daredevil seizoen 2.

In dat seizoen maakte The Punisher op het publiek zoveel indruk dat zijn populariteit snel steeg. Niet veel later kondigden Netflix en Marvel aan dat The Punisher een spin-off zou krijgen. Op de releasedatum is lang gewacht, maar nu weten we dus dat het 17 november wordt.

The Punisher op Netflix

Het eerste seizoen van The Punisher verschijnt 17 november op Netflix en omdat het een pure Netflix Original is zullen dan ook alle afleveringen in één keer beschikbaar zijn. Lang werd de releasedatum geheim gehouden. Wel plaatste The Punisher op social media steeds korte teasers en werd het jaartal al zichtbaar, maar over de dag en maand werd druk gespeculeerd. Zou het oktober zijn, of toch november? Er gingen diverse data rond en op een gegeven moment werd zelfs gesugerreerd dat Netflix op een dag zou verrassen door The Punisher seizoen 1 onaangekondigd toe te voegen aan het aanbod. Uiteindelijk hadden alle mensen die hun geld hadden gezet op 17 november 2017 het goed.

De releasedatum van The Punisher is door Netflix bekend gemaakt met een nieuwe trailer. Daarin zijn weer een hoop nieuwe beelden te zien. Uiteraard staat Frank Castle, gespeeld door Jon Bernthal, centraal. Nadat hij wraak heeft genomen op de moordenaars van zijn vrouw en kinderen, stuit hij op een complot dat veel verder reikt dan de criminele onderwereld van New York. Als ‘The Punisher’, zoals hij sinds zijn vergeldingsacties in de stad bekend staat, wilt hij de waarheid vinden achter het onrecht dat zijn familie en anderen is aangedaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?