Trailers

Hier is de eerste teaser trailer van de Deense serie The Rain

Netflix heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven van The Rain. Deze Netflix Original is opgenomen in Denemarken, maar zal anders dan de meeste Scandinavische thrillers worden. In The Rain bestaat de wereld zoals wij die nu kennen namelijk niet meer.

Voorjaar

Een datum wil Netflix nog niet noemen, maar de streamingdienst laat wel los dat The Rain in het voorjaar van 2018 wordt verwacht. Heel lang kan het dus niet meer duren. Eerder in januari stelden wij als een lijst op met series die dit voorjaar verwacht mogen worden.

The Rain seizoen 1 op Netflix

The Rain seizoen 1 zal dus ergens de komende maanden op Netflix verschijnen. Het is de eerste Deense Netflix Original en zal wereldwijd aan het aanbod toegevoegd worden. The Rain werd ontwikkeld door Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) en Christian Potalivo (Dicte, The New Tenants, Long Story Short). Kwaliteit is er dus voldoende aan boord voor een ijzersterk verhaal. De cast bestaat uit Alba August (Reliance, Jordskott and Unga Astrid), Mikkel Boe Følsgaard (A Royal Affair, The Legacy), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejen, Department Q: The Keeper of Lost Causes), Lars Simonsen (The Bridge, Brotherhood), Iben Hjejle (Dicte, High Fidelity), Angela Bundalovic (Dark Horse, Blood Sisters), Sonny Lindberg (The Legacy, Anti), Jessica Dinnage (The Guilty, The Man), Lukas Løkken (One-Two-Three Now!) en Johannes Kuhnke (Force Majeure).

Agressief virus

De teaser van The Rain is onheilspellend en hoort ook bij een thriller. De wereld is compleet veranderd en dat komt mede door een agressief virus. Zes jaar geleden werd door dat virus bijna de volledige Scandinavische bevolking uitgeroeid. Het lukt een broer en zus om te overleven en ze komen er achter dat ze niet de enige overlevenden zijn. Ze sluiten zich aan bij de groep en gaan op zoek naar verder tekens van leven.

Ondanks de schokkende veranderingen in de wereld geeft het de groep overlevers een gevoel van vrijheid. Toch worden ook zij in de nieuwe wereld geconfronteerd met liefde, jaloezie en uitdagingen van volwassen worden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de exacte releasedatum van The Rain op Netflix bekend is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk hieronder de teaser trailer van The Rain

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?