Laatste nieuws over Netflix

The Rain seizoen 2 aangekondigd door Netflix

The Rain seizoen 2 zal in opdracht van Netflix gemaakt worden. Dat heeft de streamingdienst zojuist zelf bevestigd. Het eerste seizoen is sinds begin deze maand op Netflix te zien en werd met veel lof ontvangen.

Deense Netflix Original

The Rain is de eerste Netflix Original uit Denemarken. Juist omdat de series uit Scandinavië zo hoog aangeschreven staan werd er veel van The Rain verwacht. Ondanks dat het een ander genre dan veel andere Scandi’s had beviel The Rain bij veel kijkers.

Seizoen 2 van The Rain op Netflix

Seizoen 2 van The Rain is nu ook door Netflix besteld. Dat nieuws komt dus razendsnel na de lancering van de Deense serie op de streamingdienst. De serie is nog geen maand oud, maar toch ziet Netflix voldoende aanleiding om de reeks al te verlengen. Wanneer The Rain precies zal verschijnen op Netflix is nog niet bekend, maar op de tweet die Netflix de wereld in stuurde is te zien dat seizoen 2 in 2019 uit zal komen.

Over The Rain

The Rain deed veel mensen aan The 100 denken en dat zal ook de reden zijn waarom er zo naar deze serie werd uitgekeken. Ook in The Rain gaat een groep jonge mensen op zoek naar overlevenden, nadat een groot deel van de wereld verwoest is. Door regenval is een virus verspreid en is in ieder geval een groot deel van Scandinavië uitgeroeid. In het eerste seizoen van The Rain was al te zien dat Simone (Alba August) en Rasmus (Lucas Lynggaard Tonnesen) als broer en zus op elkaar aangewezen waren. Ze overleefden zes jaar in de bunker van hun vader, terwijl hun ouders de ramp niet overleefden. Om te overleven moesten ze samenwerken met een andere groep. In seizoen 2 van The Rain zal het avontuur dus verder gaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?